Autodoc va protejeaza VIATA si MASINA!

Urmareste-ne si pe:

Suna pentru o programare: 0264-256.564, 0741-060.695

Verificare Valabilitate ITP:

Expira ITP-ul? Verificare Valabilitate ITP - Verifica la RAR daca Inspectia Tehnica Periodica a masinii tale este valabila.

Daca a fost inregistrata in baza de date, Registrul Auto Roman ofera posibilitatea de a verifica daca inspectia tehnica periodica a masinii dumneavoastra este valabila.

Daca s-a efectuat  ITP-ul intr-o companie autorizata R.A.R. si nu va regasiti in baza de date, puteti completa un formular de sesizare.

Detinatorul legal al autoturismului are obligatia de a efectua inspectia tehnica periodica si de a respecta periodicitatea efectuarii acesteia in functie de categoria autoturismului.

Pentru efectuarea primei inspecţii tehnice periodice, se va lua in calcul data primei înmatriculări, iar pentru următoarea inspecţie tehnică periodică, se va socoti de la data celei precedente.

Autoturismele  înmatriculate pentru prima dată în România, nu se vor regăsi  la optiunea "Verificare ITP" deoarece aceste autoturisme nu au fost supuse unei inspecţii tehnice periodice in Romania.

Actualizarea bazelor de date ce furnizează informaţiile disponibile pe site se efectueaza periodic. Bazele de date ale R.A.R. ce cuprind vehiculele cu inspecţia tehnică periodică în termen de valabilitate sunt actualizate la un interval mult mai scurt de timp.

Baza de date care ofera aceste informatii este actualizata periodic.  Pentru vehiculele cu inspecţia tehnică periodică în termen de valabilitate